Features

Digital Asset Management

Centraliseer al je digitale sales- en marketingmedia op één plek. Deel het met je filialen, dealer organisatie of externe partijen. Sla al je bestanden en media zoals foto’s en video’s op, ongeacht de omvang in een centrale locatie. Vind ze snel terug door middel van tags, mappen, notities en inhoud.

Lees meer

Web-to-Print

Maak direct gepersonaliseerde drukklare PDF’s die jouw huisstijl volgen. Personaliseer brochures, visitekaartjes, advertenties, flyers en posters met je eigen teksten en beelden. Je doet dit volledig zelf in je eigen tijd binnen een paar minuten met alleen een webbrowser.

Lees meer

Brandboek

Zorg dat de nieuwste versie van je huisstijlboek beschikbaar zijn voor al je werknemers, distributeurs en de pers. Wees gerust dat al je marketing en communicatie materiaal in de juistheid van je merk gebruikt worden.

Lees meer

Alle Features

Opslag

Cloud opslag

Alle digitale middelen worden veilig opgeslagen in de cloud. PubliSphere gebruikt universele concepten zoals mappen en bestanden. De besturing is gebaseerd op bekende software die iedereen kent: de Windows Verkenner of Apple Finder.

Grenzeloos

Bewaar elk type bestand via drag & drop. PubliSphere is geoptimaliseerd om visuele bestanden zoals foto’s, presentaties, video’s op te slaan en te vertonen. Metadata wordt automatisch uit de bestanden gelezen en is direct zoekbaar.

Metadata

Metadata wordt automatisch uit je bestanden gelezen en geanalyseerd zodat het direct zoekbaar is.

Structureren

Structureer

Gebruik mappen, labels en categorieén om je bestanden makkelijk te ordenen en terug te vinden. Archiveer verouderd beeldmateriaal zodat alleen up-to-date materiaal beschikbaar is.

Zoek en vind

Zoek supersnel door gigabytes aan data en vind de afbeelding die je nodig hebt

Archiveer

Archiveer verouderd materiaal zodat iedereen alleen de meest recente bestanden gebruikt.

Delen

Deel Intern & Extern

Geef anderen toegang tot de bestanden die ze nodig hebben. Toegang kan afgeschermd worden voor verschillende gebruikers.

Converteer

Zet de afbeeldingen om naar verschillende bestandsformaten. Converteer hoge resolutie CMYK photoshop betanden naar geoptimaliseerde JPEG bestanden die gebruikt kunnen worden in een sales presentatie.

Verstuur

Verstuur een of meerdere bestanden naar iedereen via e-mail. Er zijn geen limieten aan de bestandsgrootte of het aantal betanden. De e-mail bevat een download link en je krijgt een notificatie wanneer je bestanden zijn gedownload.

Bezoekers

Spoordreef 28
1315 GP Almere
the Netherlands

Post

H. Scheepstrahof 2
1321 KG Almere-Stad
the Netherlands

Contact

Email: info@publisphere.com
Tel: +31-36-80 80 484

© 2020 MediaHoVe B.V.